Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 20 986 8744 | Email: info@coolautoo.hu

A képeken látható termékek nem minden esetben a kiválasztott autóhoz tartoznak!

VIP szövet üléshuzat választható anyagból

Gyártási / szállítási idő: 5-7 hét | Szükséges előleg: 20%

33 030 Ft

A VIP üléshuzatok a legmagasabb minőségi követelményeket szem előtt tartva készülnek. Szerkezetük úgy lett kialakítva, hogy kopásnak, szakadásnak ellenálljanak. A varratok között extra merevítő húrokat használtak, ami nagyban javítja a termék tartósságát. Az üléshuzat szabása kétféle textil felhasználását teszi lehetővé, amihez 7 féle szövetanyag és 1 féle szín közül, 7 féle variációt állíthatunk össze.
Figyelem! A fejtámla és az egyéb beállító gombok helye nem minden esetben van előre kivágva! Feltétlenül győződj meg ennek a huzatnak a >> jellemzőiről << !

A huzatokat speciálisan ehhez a modellhez tervezték és szabták testre, hogy az ülések gyári funkcionalitása megmaradjon.

Figyelembe vették a típus kárpitozásának egyes elemeit. Ez biztosítja, hogy az ülések megőrzik teljes használhatóságukat és eredeti formájukat.

A VIP autó üléshuzatok kiváló minőségű kárpitszövetből készülnek. A középső rész anyaga tartós és könnyen tisztán tartható. A huzatok fokozott kopásállósággal rendelkeznek.

Méretpontos huzatok

Minőségi anyaghasználat

Védi az eredeti kárpitot a szennyeződéstől

Háromrétegű anyag

300-on mosható

A huzatok bizonságosak

Biztonság

Az oldallégzsákok helyén egy speciális, láthatatlan varratot használtunk, amelynek köszönhetően a huzat, amennyiben a légzsákok működésbe lépésére van szükség, nem késlelteti azok reakcióját. Ezt a PIMOT által kiállított B28 biztonsági tanúsítvány is megerősíti.

Választható anyagminták

01 / B3

02 / B3

04 / B3

05 / B3

06 / B3

07 / B3

08 / B3

Anyagszerkezet

Külső réteg

A kárpitszövet olyan anyag, amelyet a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemez. Szerkezetének köszönhetően hosszú távú védelmet nyújt a foltokkal szemben, és könnyen tisztán tartható.

Megerősítő hab

Ez biztosítja a huzat formáját, alakját, hogy tökéletesen illeszkedjen az eredeti ülésre. Ezenkívül megakadályozza az anyag gyűrődését és növeli a kényelmet.

Stabilizáló bélés

Megakadályozza, hogy a huzatok elmozduljanak az üléseken, és megvédi őket a mechanikai sérülésektől.

A felhasznált anyagok

A kárpitos szövet egy szintetikus kárpitos anyag (poliészter), amely számos mintában és színben kapható. Nagy tartósság, szennyeződésállóság és könnyű karbantartás jellemzi (30 fokon mosógépben mosható). Az ezeken a szöveteken megjelenő egyedi minták biztosítják eredeti és egyedi megjelenésüket.

A fedőanyag által a kötött anyagot rugalmasság és fokozott kopásállóság jellemzi. Az anyag szerkezete lehetővé teszi, hogy a huzat jobban illeszkedjen az eredeti kárpithoz.

A gyártáshoz használt anyagok nem festettek, nem okoznak allergiás reakciókat és biztonságosak még a gyermekek számára is.

A huzat összetétele

1 - A fejtámlák szövet anyagból készültek

2 - A dekoratív betét kárpitszövetből készült

3 - Az oldalsó rész szintén szövetanyag, színe fekete.

4 - A középső rész többféle mintával készült, amely választható.

5 - A huzat hátsó része és a befejező elemek szövetkárpitból (poliészter) lettek kialakítva.

Praktikus, dedikált megoldás

A huzatok tökéletesen illeszkednek az autómodellhez. Mind az első ülések, mind a hátsó ülések megtartják funkcionalitásukat a pontos méréseknek és a számítógépes digitalizálásnak köszönhetően.

Amennyiben a gépkocsi osztott háttámlával vagy üléssel rendelkezik, minden elemet külön borítással kell ellátni. Figyelembe vesszük a karfa jelenlétét is, amelyhez speciális, cipzárral díszített függönyöket használtunk. Huzataink tartalmazzák az első és a hátsó ülések további elemeit is.

Zsebek, tároló fülek

A huzatok megvásárlásakor további opcióként zsebeket kínálunk, amelyeket az első ülések háttámlájára varrunk. További helyet biztosítanak a kisebb tárgyak rendszerezéséhez, ezért érdemes megfontolni, hogy praktikus kiegészítője lesz-e az autójának.

A tároló zsebet a megfelelő opció beállításával, 2500 Ft-os felár ellenében lehet kiválasztani.

Alkalmazott anyagok ismertetése

Polészter kárpitszövet

A poliészter a kárpitszövet gyártásában használt szálak közül a legnagyobb szilárdságú szálak közé tartozik. A poliészter kárpitos anyag - egy modern, korszerű textil, amely több jó tulajdonságának köszönthetően közkedvelt kárpitos anyag. A poliészter leggyakrabban természetes alapanyagokkal - gyapjúval, pamuttal, viszkózzal keverik. A poliészter lángmentes szálfajtáit kárpit és dekorációs anyagként alkalmazzák.

A gyártótól kapott információk alapján ehhez az autóhoz minden szükséges lyuk (fejtámla, beállító gombok) kialakításra kerülnek, így az ülés minden funkciója megmarad és használható.

A webshopban található összes méretpontos üléshuzat egyedi gyártásra, a megrendelésben leadott adatok alapján történik. Általában egy hét alatt jön össze annyi rendelés, hogy a gyártó felé továbbítani tudjuk. Fontos megjegyezni, hogy csak azokat a rendeléseket adjuk gyártásba, amikre beérkezett az előleg, vagy a teljes összeg.

A gyártó a mi rendelésünket feldolgozza, majd mikor jóváhagyta, megkezdőik a tényleges gyártás, ami a leghosszabb időt veszi igénybe, lévén több ezer huzatot kell legyártaniuk hetente.

Az egy rendelésben levő huzatokat a legyártást követően összevárják, azaz nem kapunk részszállítást, így 3-4 hét is eltelhet, amíg az általunk megrendelt termékeket kiszállítják nekünk.

Az átvételt követően további 1-3 nap, míg feldolgozzuk és kiszállítjuk a huzatokat.

Fejlesztés alatt...