Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 20 986 8744 | Email: info@coolautoo.hu

Fontos információk

Mielőtt rendelnél, a félreértések elkerülése végett olvasd el az alábbiakat!

Az üléshuzatokat az egyedi megrendelések alapján gyártatjuk le, ami ~4 hetet vesz igénybe. A rendeléseket bizonyos mennyiségig összevárjuk, és hetente küldjük el a gyártónak. Így a megrendelésedtől az átvételig 5-7 hét is eltelhet. Tudjuk, hogy ez viszonylag hosszú idő, de türelmedet kérjük. Köszönjük.

A keresettebb típusokból pár darabot tartunk raktáron, ezeket minden esetben láthatod az autó típusának kiválasztása során. Az ilyen huzatokat azonnal fel tudjuk adni, nem kell rá heteket várni.

A megrendelés leadása után 20% előleget kérünk, ami egyfajta biztosíték számunkra. A rendelések alapján legyártott üléshuzatok számtalan szín és anyagmintával készülhetnek, amit nehéz tovább értékesíteni, ha időközben meggondolod magad vagy megtagadod a csomagátvételt. Sajnos eleinte nagyon sok ilyen eset volt, ezért kellett ezt bevezetnünk.

A rendelést csak akkor tekintjük elfogadottnak, ha a 20% előleg beérkezett számlánkra.

Egyedileg gyártott termékekre internetes vásárlása esetén más jogszabályok vonatkoznak, pl nincs elállás jog, de mi ettől függetlenül konstruktívan kezeljük a vásárlói panaszokat.