Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 20 986 8744 | Email: info@coolautoo.hu

Rólunk

Az egyediuleshuzat.hu-t üzemeltető Webshop Hungary Kft 2012 óta működik. Cégünk több webáruházat is működtet, köztük az autós körökben is ismert Coolautoo-t.
A Coolautoo Webáruház kínálatában az indulástól kezdve megtalálható volt a minőségéről, tartósságáról ismert lengyel gyártmányú univerzális autós üléshuzat. Mivel az ilyen típusú huzatok csak némi kompromisszummal használhatók, a lengyel partnerünk hamar felismerte az igényt a méretpontos, kifejezetten az autó ülésének vonalait követő huzatok készítésére.

2016 nyarán készítettünk egy kifejezetten méretpontos huzatok kiválasztását, beállítását lehetővé tevő felületet, amin keresztül az ügyfeleink le tudták adni a gyártási igényeiket. Az oldal rendkívül sikeres lett, hetente több száz igényt kaptunk gyártásra. Az elmúlt években több, mint 5000 méretpontos üléshuzatot gyárttattunk le.

Az alkalmazás használata közben nagyon sok plusz igény merült fel a visszajelzések alapján, s mivel már nem szerettük volna az egyébként is elavult korábbi rendszert bővíteni, úgy döntöttünk, hogy egy teljesen új oldalt hozunk létre.

Reményeink szerint az új oldal könnyebben használható mindenki számára, rugalmasabb a változtatásokra, bővítésekre. Törekedtünk a letisztult, egyszerű, átlátható és mégis esztétikus megjelenésre asztali számítógép, mobil és tablet kijelzők esetén.