Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 20 986 8744 | Email: info@coolautoo.hu

Megrendelés menete

Az üléshuzat kiválasztásának menete

Az ikonok segítségével válaszd ki az autód márkáját, majd a típusát. Ha egy márka vagy autótípus nem található a listában, ahhoz egyelőre sajnos még nem tudunk huzatot gyártani. Igyekszünk az adatbázis naprakészen tartani.

Autótípusonként hatféle huzat közül választhatsz:

  • - VIP üléshuzat
  • - Exclusive üléshuzat
  • - Exclusive bőr üléshuzat
  • - Trend Line üléshuzat
  • - Forced üléshuzat

A termék adatlapján a menük segítségével be tudod állítani az autód évjáratát, az üléshuzat színét vagy színeit, illetve, hogy kérsz-e tároló zsebet az első huzatok háttámlájára. A termék leírásából minden információt megtalálsz ezekhez.

Megrendelés menete

A félreértések elkerülése végett megrendelést kizárólag online, ezen a felületen leadva tudunk elfogadni, mivel számos opció beállítása szükséges, amit személyesen vagy telefonon keresztül nem tudunk kivitelezni!

A rendelés során lehetőség van egyszerre akár több azonos, de akár eltérő huzatot is vásárolnod. A kosárba tett termékeket, a jobb felső sarok levő kosár ikonnal tudod elérni, de a megrendelés véglegesítése előtt mindenképpen látni fogod, hogy mit is tartalmaz a bevásárló kosarad. Itt még lehetőséged van egy terméket törölni, de akár a mennyiséget is módosíthatod.

A kosár összesítő oldal után a címedet és az elérhetőségeidet kell megadnod. Minden mezőt ki kell tölteni és kérünk törekedj arra, hogy pontos adatok adja meg, mert sajnos azt tapasztaljuk, hogy gyakori az elrontott e-mail cím vagy telefonszám.

Szintén ezen az oldalon kell kiválasztanod a fizetés/szállítási módot. Egyelőre csak házhozszállítás és bolti átvétel lehetséges, valamint utánvételes és átutalásos fizetési mód. Tájékoztató jelleggel láthatod, hogy melyik szállítási mód mennyi pluszköltséget jelent. Ha a kosarad végösszege meghaladja a 30.000 Ft-ot, akkor ingyenes lesz a kiszállítás.

A megrendelés véglegesítése előtt még egyszer láthatód az összesítést, majd, ha mindent rendben találsz, akkor a 'Megrendelés' gombra kattintva tudod leadni a rendelést. Ez a gomb csak akkor fog megjelenni, ha mind a három, jogszabályilag kötelező feltételt elfogadtad.

Ha a rendszer mindent rendben talál, akkor a következő oldalon tájékoztat arról, hogy fogadta a rendelést, valamint kiküldött erről neked egy tájékoztató e-mailt. Ebben az e-mailben találod az előleg utalásához szükséges adatokat is.

Egy rendelést csak akkor tudunk elfogadni, ha

  • - előre utalásos megrendelés esetén a teljes vételár beérkezik számlánkra
  • - utánvétel és személyes átvétel esetén a 20% előleg befizetésre került, ami történhet
  • - átutalással vagy személyesen üzletünkben
Szállítási idő, kézbesítés

Az üléshuzatokat érthető okokból nem tartjuk raktáron, minden egyes megrendelt termék egyedileg kerül legyártásra. Elkészítésük és szállításuk hosszabb időt is igénybe vehet, ami 5-7 hét is lehet. Amint megérkezett hozzánk a termék átadjuk a futárnak, amit többnyire a feladást követő napon kézbesíteni szoktak. Erről e-mailben is értesíteni fogunk.