Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 20 986 8744 | Email: info@coolautoo.hu

Gyártási információk

A legtöbb reklamációt azzal kapcsolatban szoktuk kapni, hogy miért ilyen hosszú a szállítási idő, hisz' egy huzatot összevarrni nem kerül 5-7 hétbe. Ez valóban igaz, de mi nem egy huzatot, hanem heti akár 80-100 db-ot is menedzselünk. A gyártást sem mi végezzük, hanem egyik külföldi partnerünk készíti, az általunk elküldött megrendelések alapján.

A webshopban található összes méretpontos üléshuzat egyedi gyártásra, a megrendelésben leadott adatok alapján történik. Általában egy hét alatt jön össze annyi rendelés, hogy a gyártó felé továbbítani tudjuk. Fontos megjegyezni, hogy csak azokat a rendeléseket adjuk gyártásba, amikre beérkezett az előleg, vagy a teljes összeg.

A gyártó a mi rendelésünket feldolgozza, majd mikor jóváhagyta, megkezdőik a tényleges gyártás, ami a leghosszabb időt veszi igénybe, lévén több ezer huzatot kell legyártaniuk hetente.

Az egy rendelésben levő huzatokat a legyártást követően összevárják, azaz nem kapunk részszállítást, így 3-4 hét is eltelhet, amíg az általunk megrendelt termékeket kiszállítják nekünk.

Az átvételt követően további 1-3 nap, míg feldolgozzuk és kiszállítjuk a huzatokat.