Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 20 986 8744 | Email: info@coolautoo.hu

A képeken látható termékek nem minden esetben a kiválasztott autóhoz tartoznak!

Exclusive műbőr üléshuzat választható színben

Gyártási / szállítási idő: 5-7 hét | Szükséges előleg: 20%

36 955 Ft

Az Exclusive bőr üléshuzatok esztétikus dupla varrással készülnek, amik amellett, hogy egyedi designt adnak, a időtállóságra is jótékony hatással vannak. Minden huzatot nem hivalkodó Exclusive hímzés díszít. A huzatok anyaga mind a külső, mind a színes belső részén kiváló minőségű textilbőrből (tehát nem valódi bőrből készülnek), amik közül a külső rész fekete színű, a belső rész pedig 7 féle szín közül választható. A fejtámlák színe fekete, anyaga szövet.
Figyelem! A fejtámla helye nem minden esetben van előre kivágva!

A huzatokat speciálisan ehhez a modellhez tervezték és szabták testre, hogy az ülések gyári funkcionalitása megmaradjon.

Figyelembe vették a típus kárpitozásának egyes elemeit. Ez biztosítja, hogy az ülések megőrzik teljes használhatóságukat és eredeti formájukat.

Az Exclusive üléshuzat kiváló minőségű öko-bőrből készül, ami a természetes bőr szerkezetéhez megtévesztésig hasonló. Az anyag tartós és vízálló. A huzatok fokozott kopásállósággal rendelkeznek.

Méretpontos huzatok

Minőségi anyaghasználat

Tartós, időtálló anyagok

100%-ban védi az eredeti kárpitot

Háromrétegű anyag

Könnyen tisztítható

Biztonság

Az oldallégzsákok helyén egy speciális, láthatatlan varratot használtunk, amelynek köszönhetően a huzat, amennyiben a légzsákok működésbe lépésére van szükség, nem késlelteti azok reakcióját. Ezt a PIMOT által kiállított B28 biztonsági tanúsítvány is megerősíti.

Választható színek

Fekete

Piros

Kék

Zöld

Bézs

Szürke

Bordó

Anyagszerkezet

Külső réteg

Az ökológiai bőr (műbőr) olyan anyag, amelyet a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemez. Szerkezetének köszönhetően hosszú ideig védelmet nyújt a szennyeződések ellen, és könnyen tisztán tartható.

Megerősítő hab

Felelős a burkolatok profilozásáért az ülésekhez viszonyítva. Ezenkívül megakadályozza az anyag gyűrődését és növeli a használat kényelmét.

Stabilizáló bélés

Megakadályozza, hogy a huzatok elmozduljanak az üléseken, és megvédi őket a mechanikai sérülésektől.

A felhasznált anyagról

Az ökológiai bőrt, azaz a műbőrt nagyfokú ellenálló képesség jellemzi mindenféle károsodással szemben, nagyon tartós, és kiváló védelmet nyújt az általa borított felületeknek, mivel nem engedi át a vizet. Az ilyen típusú anyag másik előnye a könnyű tisztíthatóság, a legtöbb szennyeződést egyszerűen csak nedves ruhával törölje le.

A fedőanyag által a kötött anyagot rugalmasság és fokozott kopásállóság jellemzi. Az anyag szerkezete lehetővé teszi, hogy a huzat jobban illeszkedjen az eredeti kárpithoz.

A gyártáshoz használt anyagok nem festettek, nem okoznak allergiás reakciókat és biztonságosak még a gyermekek számára is.

A huzat összetétele

1 - A fejtámlák szövet anyagból készültek

2 - Számítógépes hímzési technikával készült esztétikus felirat. A dupla varrás egyedi kialakítást biztosít, és egyúttal növeli a huzatok tartósságát.

3 - Az oldalsó rész műbőrből készült.

4 - A középső rész szintén műbőrből, amely számos színben kapható.

5 - A huzat hátsó része és a befejező elemek szövetkárpitból lettek kialakítva.

Praktikus, dedikált megoldás

A huzatok tökéletesen illeszkednek az autómodellhez. Mind az első ülések, mind a hátsó ülések megtartják funkcionalitásukat a pontos méréseknek és a számítógépes digitalizálásnak köszönhetően.

Amennyiben a gépkocsi osztott háttámlával vagy üléssel rendelkezik, minden elemet külön borítással kell ellátni. Figyelembe vesszük a karfa jelenlétét is, amelyhez speciális, cipzárral díszített függönyöket használtunk. Huzataink tartalmazzák az első és a hátsó ülések további elemeit is.

Zsebek, tároló fülek

A huzatok megvásárlásakor további opcióként zsebeket kínálunk, amelyeket az első ülések háttámlájára varrunk. További helyet biztosítanak a kisebb tárgyak rendszerezéséhez, ezért érdemes megfontolni, hogy praktikus kiegészítője lesz-e az autójának.

A tároló zsebet a megfelelő opció beállításával, 2500 Ft-os felár ellenében lehet kiválasztani.

Jellemző Tulajdonság
Szövet a hátsó ülések hátulján Igen
Lyukak kialakítása a fejtámlákhoz Igen
Lyukak a beállító gombokhoz Nem
Lyukak a hátsó ülés összecsukásához Nem
Lyukak a biztonsági övhöz Igen
Lyukak az ISOFIX rendszerhez Nem

Ha egy jellemzőnél több tulajdonság is fel van tüntetve, akkor az ülés kialakítása függvényében változhatnak ezek a tulajdonságok!

A webshopban található összes méretpontos üléshuzat egyedi gyártásra, a megrendelésben leadott adatok alapján történik. Általában egy hét alatt jön össze annyi rendelés, hogy a gyártó felé továbbítani tudjuk. Fontos megjegyezni, hogy csak azokat a rendeléseket adjuk gyártásba, amikre beérkezett az előleg, vagy a teljes összeg.

A gyártó a mi rendelésünket feldolgozza, majd mikor jóváhagyta, megkezdőik a tényleges gyártás, ami a leghosszabb időt veszi igénybe, lévén több ezer huzatot kell legyártaniuk hetente.

Az egy rendelésben levő huzatokat a legyártást követően összevárják, azaz nem kapunk részszállítást, így 3-4 hét is eltelhet, amíg az általunk megrendelt termékeket kiszállítják nekünk.

Az átvételt követően további 1-3 nap, míg feldolgozzuk és kiszállítjuk a huzatokat.

Fejlesztés alatt...