Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 20 986 8744 | Email: info@coolautoo.hu

A képeken látható termékek nem minden esetben a kiválasztott autóhoz tartoznak!

Exclusive hasított műbőr üléshuzat választható színben

Gyártási / szállítási idő: 5-7 hét | Szükséges előleg: 20%

36 955 Ft

Az Exclusive üléshuzatok esztétikus dupla varrással készülnek, amik amellett, hogy egyedi designt adnak, a időtállóságra is jótékony hatással vannak. Minden huzatot nem hivalkodó Exclusive hímzés díszít. A huzatok anyaga a külső részen kiváló minőségű fekete textilbőr, míg a domináns színes belső rész hasított bőrre hasonlító speciális anyagból, úgynevezett alcantarából készül. A fejtámlák színe fekete, anyaga szövet. Az huzatok belső részének színe választható. Ehhez mintegy 9 féle szín áll rendelkezésre.
Figyelem! A fejtámla helye nem minden esetben van előre kivágva!

A huzatokat speciálisan ehhez a modellhez tervezték és szabták testre, hogy az ülések gyári funkcionalitása megmaradjon.

Figyelembe vették a típus kárpitozásának egyes elemeit. Ez biztosítja, hogy az ülések megőrzik teljes használhatóságukat és eredeti formájukat.

Az Exclusive hasított műbőr autóhuzatok kiváló minőségű ökológiai bőr és alcantara anyagok kombinációja. A középső öv anyaga tartós és puha. A huzatok fokozott kopásállósággal rendelkeznek.

Méretpontos huzatok

Minőségi anyaghasználat

Védi az eredeti kárpitot a szennyeződéstől

Tartós, időtálló anyagok

Háromrétegű anyag

Esztétikus megjelenés

Biztonság

Az oldallégzsákok helyén egy speciális, láthatatlan varratot használtunk, amelynek köszönhetően a huzat, amennyiben a légzsákok működésbe lépésére van szükség, nem késlelteti azok reakcióját. Ezt a PIMOT által kiállított B28 biztonsági tanúsítvány is megerősíti.

Választható színek

Világosszürke

Sötétszürke

Fekete

Barna

Piros

Kék

Zöld

Téglavörös

Bézs

Anyagszerkezet

Külső réteg

Az Alcantara és az ökológiai bőr olyan anyagok, amelyeket a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemez. Szerkezetüknek köszönhetően tartós védelmet nyújtanak a szennyeződések ellen, és könnyen tisztán tarthatók.

Megerősítő hab

Felelős a burkolatok profilozásáért az ülésekhez viszonyítva. Ezenkívül megakadályozza az anyag gyűrődését és növeli a használat kényelmét.

Stabilizáló bélés

Megakadályozza, hogy a huzatok elmozduljanak az üléseken, és megvédi őket a mechanikai sérülésektől.

A felhasznált anyagok

Az Alcantara a velúr szintetikus változata. Lágyság, kopásállóság, nagy tartósság és könnyű karbantarthatóság jellemzi. Viszonlyag könynen tisztítható, ha a piszkos helyet nedves mikroszálas ruhával óvatosan letöröljük. Ez az anyag finom tapintású, elegánsnak és esztétikusnak hat, sok színben kapható, és nagyon tartós.

Az ökobőrt vagy másnéven műbőrt nagyfokú ellenállóképesség jellemzi mindenféle sérüléssel szemben, nagyon tartós, és kiváló védelmet nyújt az általa borított felületeknek, mivel nem engedi át a vizet. Az ilyen típusú anyag másik előnye, hogy könnyen tisztán tartható, mivel a szennyeződések nagy része nedves ruhával letörölhető.

A fedőanyag által a kötött anyagot rugalmasság és fokozott kopásállóság jellemzi. Az anyag szerkezete lehetővé teszi, hogy a huzat jobban illeszkedjen az eredeti kárpithoz.

A gyártáshoz használt anyagok nem festettek, nem okoznak allergiás reakciókat és biztonságosak még a gyermekek számára is.

A huzat összetétele

1 - A fejtámlák szövet anyagból készültek

2 - Számítógéppel hímzett esztétikus felirat. A dupla varrás egyedi kialakítást biztosít, és egyúttal növeli a huzatok tartósságát.

3 - Az oldalsó rész fekete műbőrből készült

4 - A középső rész hasított műbőr, úgynevezett alcantarából készült, amely számos színben kapható.

5 - A huzat hátsó része és a befejező elemek szövetkárpitból lettek kialakítva.

Praktikus, dedikált megoldás

A huzatok tökéletesen illeszkednek az autómodellhez. Mind az első ülések, mind a hátsó ülések megtartják funkcionalitásukat a pontos méréseknek és a számítógépes digitalizálásnak köszönhetően.

Amennyiben a gépkocsi osztott háttámlával vagy üléssel rendelkezik, minden elemet külön borítással kell ellátni. Figyelembe vesszük a karfa jelenlétét is, amelyhez speciális, cipzárral díszített függönyöket használtunk. Huzataink tartalmazzák az első és a hátsó ülések további elemeit is.

Zsebek, tároló fülek

A huzatok megvásárlásakor további opcióként zsebeket kínálunk, amelyeket az első ülések háttámlájára varrunk. További helyet biztosítanak a kisebb tárgyak rendszerezéséhez, ezért érdemes megfontolni, hogy praktikus kiegészítője lesz-e az autójának.

A tároló zsebet a megfelelő opció beállításával, 2500 Ft-os felár ellenében lehet kiválasztani.

Jellemző Tulajdonság
Szövet a hátsó ülések hátulján Igen
Lyukak kialakítása a fejtámlákhoz Igen
Lyukak a beállító gombokhoz Nem
Lyukak a hátsó ülés összecsukásához Nem
Lyukak a biztonsági övhöz Igen
Lyukak az ISOFIX rendszerhez Nem

Ha egy jellemzőnél több tulajdonság is fel van tüntetve, akkor az ülés kialakítása függvényében változhatnak ezek a tulajdonságok!

A webshopban található összes méretpontos üléshuzat egyedi gyártásra, a megrendelésben leadott adatok alapján történik. Általában egy hét alatt jön össze annyi rendelés, hogy a gyártó felé továbbítani tudjuk. Fontos megjegyezni, hogy csak azokat a rendeléseket adjuk gyártásba, amikre beérkezett az előleg, vagy a teljes összeg.

A gyártó a mi rendelésünket feldolgozza, majd mikor jóváhagyta, megkezdőik a tényleges gyártás, ami a leghosszabb időt veszi igénybe, lévén több ezer huzatot kell legyártaniuk hetente.

Az egy rendelésben levő huzatokat a legyártást követően összevárják, azaz nem kapunk részszállítást, így 3-4 hét is eltelhet, amíg az általunk megrendelt termékeket kiszállítják nekünk.

Az átvételt követően további 1-3 nap, míg feldolgozzuk és kiszállítjuk a huzatokat.

Fejlesztés alatt...