Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 20 986 8744 | Email: info@coolautoo.hu

A képeken látható termékek nem minden esetben a kiválasztott autóhoz tartoznak!

CikCar autós gumiszőnyeg prémium minőség

Gyártási / szállítási idő: 4-5 munkanap | Szükséges előleg: 0%

11 990 Ft

A CikCar prémium minőségű autós gumiszőnyegek egyedileg, a kiválasztott évjáratú és típusú autóhoz kerültek legyártásra. A szőnyeg kb 1 cm magas peremmel rendelkezik, könnyen tisztítható, színe fekete.
A gumiszőnyeg szaga minimálisan "gumiszagú", de kb 1 hét használat után ez is elillan. Nagy mértékben kopásálló. Rögzítése a gyári rögzítési pontokhoz igazodik. A készletben található szőnyegek száma az ülések számához igazodik.

Az autós gumiszőnyeg különösen ősszel és télen, a vizes, sáros, latyakos, havas időkben előnyös. Ilyenkor egy hagyományos velúr szőnyeg akár maradandó foltokat, így károsodást is szenvedhető. A gumiszőnyeg esetén ez nem fordulhat elő.

A gumiszőnyeg pereme kb 1 cm magas. Tisztítása könnyedén megoldható, akár porszívózással, vagy nedves ronggyal, szivaccsal. A makacs szennyeződésekhez használhatunk akár vegyszeres tisztítószert is.

Minden általunk forgalmazott gumiszőnyeg az adott autó kialakítását figyelembe véve került legyártásra, azaz méretpontos, prémium minőségnek számít

A szőnyeg rögzítése a gyári rögíztő patentekhez illeszkedik. Beszerelése nem igényel semmiféle szaktudást

Színe fekete, anyaga gumi. Minden szett az autó elrendezéséhez és az ülések számához igazodik. A szettben található szőnyegek számát az opciók között is feltüntettük.

Mivel a szőnyegek anyaga gumi, így minimális gumiszag jellemzi, mely kb. 1 hét használat után elillan. Nagymértékben kopásálló, így tartós, hosszú évekig használható termékről beszélünk.

A gyártói információk alapján ennél az üléshuzatnál a fejtámlák rudazatának és egyéb beállító karok, fogantyúk helyei nem kerülnek kialakításra. Ennek több oka is lehet. Többnyire régi szabásmintára szoktak hivatkozni, amiket folyamatosan korszerűsítenek, cserélnek le. Szerencsére az ismertebb, járatosabb típusok esetén ez elég ritka.
Ilyen esetben a lyukakat nekünk kell elkészíteni, pl. éles késsel, szikével kivágni. Vagy jó megoldás lehet még a bőrlyukasztó használata is.

Fejlesztés alatt...