Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 20 986 8744 | Email: info@coolautoo.hu

A képeken látható termékek nem minden esetben a kiválasztott autóhoz tartoznak!

Trend Line üléshuzat választható színű díszcsíkkal

Gyártási / szállítási idő: 5-7 hét | Szükséges előleg: 20%

24 605 Ft

A Trend Line szintén egy új fazonú üléshuzata a gyártónak, magas minőségi követelmények mellett készülnek. Szerkezetük úgy lett kialakítva, hogy kopásnak, szakadásnak ellenálljanak. Az ülőfelületen a varratok között extra merevítő húrokat használtak, ez adja egyben a huzat extrém megjelenését, másrészt nagyban javítja a termék tartósságát. A merevítő húrok színét mi választhatjuk ki, 7 opció segítségével. Az üléshuzatok alapszíne hamuszürke, 100% poliészter felhasználásával készülnek. A huzat középső része látványos keresztirányú steppelt varrással díszített, ami tovább növeli a huzat tartósságát, valamint egyedi megjelenést kölcsönöz a terméknek.
Figyelem! A fejtámla helye nem minden esetben van előre kivágva!

A huzatokat speciálisan ehhez a modellhez tervezték és szabták testre, hogy az ülések gyári funkcionalitása megmaradjon.

Figyelembe vették a típus kárpitozásának egyes elemeit. Ez biztosítja, hogy az ülések megőrzik teljes használhatóságukat és eredeti formájukat.

A Tren Line autóhuzatok kiváló minőségű kárpitszövetből készülnek. A középső rész anyaga tartós és könnyen tisztán tartható. A huzatok fokozott kopásállósággal rendelkeznek.

Méretpontos huzatok

Minőségi anyaghasználat

Védi az eredeti kárpitot a szennyeződéstől

Háromrétegű anyag

300-on mosható

A huzatok bizonságosak

Biztonság

Az oldallégzsákok helyén egy speciális, láthatatlan varratot használtunk, amelynek köszönhetően a huzat, amennyiben a légzsákok működésbe lépésére van szükség, nem késlelteti azok reakcióját. Ezt a PIMOT által kiállított B28 biztonsági tanúsítvány is megerősíti.

Választható díszcíkok

Szürke

Fekete

Piros

Kék

Barna

Zöld

Sárga

Anyagszerkezet

Külső réteg

A kárpitszövet olyan anyag, amelyet nagyfokú rugalmasság jellemez, minden iránybín nyújtható, puha és légáteresztő. Emellet tartós és könnyen tisztán tartható.

Megerősítő hab

Felelős a burkolatok profilozásáért az ülésekhez viszonyítva. Ezenkívül megakadályozza az anyag gyűrődését és növeli a használat kényelmét.

Stabilizáló bélés

Megakadályozza, hogy a huzatok elmozduljanak az üléseken, és megvédi őket a mechanikai sérülésektől.

A felhasznált anyagok

A kárpitos szövet egy szintetikus kárpitos anyag (poliészter), amely számos mintában és színben kapható. Nagy tartósság, szennyeződésállóság és könnyű karbantartás jellemzi (30 fokon mosógépben mosható). Az ezeken a szöveteken megjelenő egyedi minták biztosítják eredeti és egyedi megjelenésüket.

A fedőanyag által a kötött anyagot rugalmasság és fokozott kopásállóság jellemzi. Az anyag szerkezete lehetővé teszi, hogy a huzat jobban illeszkedjen az eredeti kárpithoz.

A gyártáshoz használt anyagok nem festettek, nem okoznak allergiás reakciókat és biztonságosak még a gyermekek számára is.

A huzat összetétele

1 - A fejtámlák szövet anyagból készültek

2 - Számítógépes hímzéssel készült dekoratív felirat a díszík színében

3 - A többféle színben választható megerősítő húrok egyedi designt adnak és egyúttal növelik a huzat tartósságát is.

4 - A középső és az oldalsó részek szürke színű kárpitos szövet anyagból készülnek.

5 - A huzat hátsó része és a befejező elemek szintén szövetkárpitból lettek kialakítva.

Praktikus, dedikált megoldás

A huzatok tökéletesen illeszkednek az autómodellhez. Mind az első ülések, mind a hátsó ülések megtartják funkcionalitásukat a pontos méréseknek és a számítógépes digitalizálásnak köszönhetően.

Amennyiben a gépkocsi osztott háttámlával vagy üléssel rendelkezik, minden elemet külön borítással kell ellátni. Figyelembe vesszük a karfa jelenlétét is, amelyhez speciális, cipzárral díszített függönyöket használtunk. Huzataink tartalmazzák az első és a hátsó ülések további elemeit is.

Zsebek, tároló fülek

A huzatok megvásárlásakor további opcióként zsebeket kínálunk, amelyeket az első ülések háttámlájára varrunk. További helyet biztosítanak a kisebb tárgyak rendszerezéséhez, ezért érdemes megfontolni, hogy praktikus kiegészítője lesz-e az autójának.

A tároló zsebet a megfelelő opció beállításával, 2500 Ft-os felár ellenében lehet kiválasztani.

Jellemző Tulajdonság
Szövet a hátsó ülések hátulján Igen
Lyukak kialakítása a fejtámlákhoz Igen
Lyukak a beállító gombokhoz Nem
Lyukak a hátsó ülés összecsukásához Nem
Lyukak a biztonsági övhöz Igen
Lyukak az ISOFIX rendszerhez Nem

Ha egy jellemzőnél több tulajdonság is fel van tüntetve, akkor az ülés kialakítása függvényében változhatnak ezek a tulajdonságok!

A webshopban található összes méretpontos üléshuzat egyedi gyártásra, a megrendelésben leadott adatok alapján történik. Általában egy hét alatt jön össze annyi rendelés, hogy a gyártó felé továbbítani tudjuk. Fontos megjegyezni, hogy csak azokat a rendeléseket adjuk gyártásba, amikre beérkezett az előleg, vagy a teljes összeg.

A gyártó a mi rendelésünket feldolgozza, majd mikor jóváhagyta, megkezdőik a tényleges gyártás, ami a leghosszabb időt veszi igénybe, lévén több ezer huzatot kell legyártaniuk hetente.

Az egy rendelésben levő huzatokat a legyártást követően összevárják, azaz nem kapunk részszállítást, így 3-4 hét is eltelhet, amíg az általunk megrendelt termékeket kiszállítják nekünk.

Az átvételt követően további 1-3 nap, míg feldolgozzuk és kiszállítjuk a huzatokat.

Fejlesztés alatt...