Egyediüléshuzat by Coolautoo logo
Telefon: +36 70 652 0201 | Email: info@coolautoo.hu

A képeken látható termékek az autó kialakításától függően eltérőek lehetnek!

CikCar autós gumiszőnyeg prémium minőség

Gyártási / szállítási idő: 3-4 hét | Szükséges előleg: 20%

9 990 Ft

A CikCar prémium minőségű autós gumiszőnyegek egyedileg, a kiválasztott évjáratú és típusú autóhoz kerültek legyártásra. A szőnyeg kb 1 cm magas peremmel rendelkezik, könnyen tisztítható, színe fekete.
A gumiszőnyeg szaga minimálisan "gumiszagú", de kb 1 hét használat után ez is elillan. Nagy mértékben kopásálló. Rögzítése a gyári rögzítési pontokhoz igazodik. A készletben található szőnyegek száma az ülések számához igazodik.

Az autós gumiszőnyeg különösen ősszel és télen, a vizes, sáros, latyakos, havas időkben előnyös. Ilyenkor egy hagyományos velúr szőnyeg akár maradandó foltokat, így károsodást is szenvedhető. A gumiszőnyeg esetén ez nem fordulhat elő.

A gumiszőnyeg pereme kb 1 cm magas. Tisztítása könnyedén megoldható, akár porszívózással, vagy nedves ronggyal, szivaccsal. A makacs szennyeződésekhez használhatunk akár vegyszeres tisztítószert is.

Minden általunk forgalmazott gumiszőnyeg az adott autó kialakítását figyelembe véve került legyártásra, azaz méretpontos, prémium minőségnek számít

A szőnyeg rögzítése a gyári rögíztő patentekhez illeszkedik. Beszerelése nem igényel semmiféle szaktudást

Színe fekete, anyaga gumi. Minden szett az autó elrendezéséhez és az ülések számához igazodik. A szettben található szőnyegek számát az opciók között is feltüntettük.

Mivel a szőnyegek anyaga gumi, így minimális gumiszag jellemzi, mely kb. 1 hét használat után elillan. Nagymértékben kopásálló, így tartós, hosszú évekig használható termékről beszélünk.

Fejlesztés alatt...